Як дапамагчы

р/р BY16 PJCB30150531141000000933
ААТ «Пріорбанк»,
БІК PJCBBY2X

Таксама, патэлефанаваўшы з гарадскога тэлефона па нумары 8-902-216-05-05 , вы ахвяруеце суму 3 рублі на ўтрыманне Дзіцячага дабрачыннаннага сацыяльна-рэабілітацыйнага цэнтра св.Лукі ў в. Ляскоўка, дзе жывуць дзеці з анкалагічнымі захворваннямі разам з апекунамі.
Дадзеная сума будзе ўключана ў кошт аплаты за гарадскі тэлефон. Колькасць званкоў не абмежавана. Звяртаем вашу ўвагу на тое, што скарыстацца дабрачыннай лініяй могуць толькі фізічныя асобы. Званкі з гарадскіх тэлефонаў, зарэгістраваных на юрыдычных асоб, не прымаюцца.

Ахвяраванне можна здзейсніць праз "Разлік" (Аріп):

1. Выберыце ў плацёжным тэрмінале пункты ў наступным парадку:

- Сістэма "Разлік" (Аріп) (па нумару паслугі 10004349831)

- Общественные объединения->

- Помощь детям, взрослым->

- Каритас Минск->

- Пожертвования

2. Для аплаты ўвядзіце прозвішча, імя, імя па бацьку.

3. Увядзіце суму ахвяравання.

4. Праверце карэктнасць інфармацыі.

5. Завяршыце плацёж.

logo-raschet-bg

Аплата з балансу мабільнага тэлефона. Сістэма iPay
Паслуга "Карытас"

1. З дапамогай SMS-паведамленні.

Адпраўце на нумар 553 SMS-паведамленне выгляду:
552 <ФамилияИО> <Сума плацяжу>
Прыклад SMS-паведамлення: 552 Іванова 10

Увага! Падзельнік паміж параметрамі ў СМС - сімвал прабелу.
Прозвішча і ініцыялы пішыце злучна.
Кошт адпраўкі SMS на нумар 553 для абанентаў МТС і life :) бясплатная.

2. Аплата на сайце Сістэмы iPay.by.

Для ўваходу ў асабісты кабінет выкарыстоўвайце свой нумар тэлефона і сыянсавы пароль, для атрымання якога дастаткова даслаць любое SMS-паведамленне на нумар 5533.
Кошт адпраўкі SMS-паведамленні на нумар 5533 для абанентаў МТС і life :) вызначаецца тарыфным планам абанента.
Пасля паспяховага ўваходу ў асабісты кабінет Вы можаце ажыццяўляць плацяжы, выбіраючы паслугі для аплаты. Акрамя таго, Вы можаце даведацца пра баланс Вашага рахунку мабільнага тэлефона, прагледзець гісторыю плацяжоў, пры неабходнасці раздрукаваць чэк.

Спасылка на аплату праз сістэму iPay для абанентаў:

МТС

LIFE

Камісія Сістэмы iPay для абанентаў МТС - 3%, Life :) - 3,5%.

* Выключэнні складаюць нумары тэлефонаў, падлучаныя на карпаратыўны тарыф, якія выкарыстоўваюць аплату паслуг сотавай сувязі па факце або абяцаны плацёж і абанентам, падлучаным на тарыфны "Свабодны лайф". Для ажыццяўлення аперацый у Сістэме iPay даступная не ўся сума балансу асабовага рахунку: пасля спісання выніковай сумы аперацыі на вашым рахунку павінна застацца не менш за 10 капеек для абанентаў МТС і не менш за 50 капеек для абанентаў life :).

Ахвяраванне з банкаўскай карткі праз Webpay

Ідзе наладка. Ахвяраванні часова не прымаюцца.

BYN

Вашае ахвяраванне з’яўляецца добраахвотным, вяртанне грашовых сродкаў не здзяйсняецца. Пры аплаце банкаўскай картай раім захоўваць копію паведамлення аб плацяжы, якое прыйдзе на пададзены Вамі адрас электороннай пошты.

Бяспечны сервер WEBPAY ўсталёўвае шыфраванае злучэнне па абароненаму пратаколу TLS і канфідэнцыйна прымае ад кліента дадзеныя яго пластыкавай банкаўскай карты (нумар карты, імя трымальніка, дату заканчэння дзеяння і кантрольны нумар банкаўскай карткі CVC / CVC2)