Ветэрынарны ўрач - прафесія добрых

У многіх людзей у доме ёсць жывёлы: сабакі, коцікі, трусы, хамякі і іншыя цудоўныя жыўнасці. І гэтым істотам, як і чалавеку, заўсёды патрэбна каханне і клопат, а часам і дапамога лекара.

У Дзіцячым рэабілітацыйным цэнтры св. Лукі супрацоўнікі Інстытута эксперыментальнай ветэрынарыі ім. С.М. Вышалескага і валанцёры парафіяльнага Caritas катэдральнага касцёла Найсвяцейшай Імя Марыі ў Мінску правялі цікавы майстар-клас на тэму "Прафесія ветэрынар", які быў разлічаны як на дзяцей, так і на дарослых.

YW8ueb1JhV4.jpg
bnMVV54IIBw.jpg

Вельмі пазнавальна з рознымі прыкладамі яны распавялі аб важнасці прафесіі і як неабходна даглядаць свойскіх гадаванцаў. Дзеці даведаліся, што ветэрынар не толькі клапоціцца і лечыць хворых «братоў меншых», а як вядзе прыём, робіць розныя прафілактычныя прышчэпкі, чысціць ім вушы, падстрыгае кіпцюры - увогуле, робіць гэта правільна і, безумоўна, з вялікай любоўю!

9Sl2qBvzEaY.jpg

Пасля завяршэння майстар-класа, вядома, не абышлося без падарункаў для кожнага ўдзельніка!

Дапамагаць тым, хто мае ў гэтым патрэбу, можна па-рознаму. У тым ліку дзякуючы вось такім майстар-класам. Калі вы гатовы падзяліцца своёй увагай з нашымі дзецьмі - запрашаем у наш Дзіцячы цэнтр св. Лукі! Мы будзем вельмі рады і ўдзячны.

HZGfEFcz2qQ.jpg
mnlcuNyZTjs.jpg